Tietoja

IMG_3332nettikoko

Foxy Vixens’ Beauty Parlour on vintage-kampauksiin ja -meikkeihin erikoistunut mobiili kauneussalonki. Erikoisosaamisalueemme ovat tyylit 1920-luvulta 1960-luvulle.

Foxy Vixens’ Studios sijaitsee Klaukkalassa, noin 35 km Helsingistä Tampereen suuntaan.

foxyvixensbeautyparlour@gmail.com

Tietoja

omistaja Joy Licious

Joypieni

Olen Klaukkassa elämästäni nauttiva, Savonlinnasta kotoisin oleva pin-up ”veteraani”. Olen tehnyt töitä pin-up kilpailujen tuottajana, sekä meikkaajana eri tv-ohjelmissa. Intohimoni on kuitenkin pin-up kuvien tuotannossa, kameran takana.

Työhistoriaani:

-PinUpHelsinki; meikkaaja sekä kampaaja 2016-2018
-Vintage Hair Lounge; meikkaaja mm. Goodwood Revival 2015
-Pin-Up Finland; yksi mallikilpailun tuottajista sekä juontajista 2013-2014
-Pin-Up Garage; meikkaaja sekä kampaaja 2013-2014
 

kansainvälinen pin-up malli Wilhelmina Af Fera

IMG_3215 crop

Olen Wilhelmina af Fera, tuttavallisemmin Miina, Lumijoelta Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva pin-up & retro malli, sekä vintage-kampauksiin erokoistunut hiustaiteilija. Muutama vuosi sitten pääkaupunkilaistuin ja pyöritän nyt Espoossa taiteilijanimeäni kantavaa yritystä, sekä toimin Foxy Vixens’ Beauty Parlourissa, että yhdessä Joy Liciousin kanssa perustamassamme Foxy Vixens’ Pin-Up Academyssä professorina. Academyn tarkoitusena on tuoda osaamista ja taitoa Suomen pin-up piireihin, niin kampausten ja meikin kuin poseeraamisen ja oman brändinkin luomisen suhteen. Hiuspuolella bravuureitani ovat pageboy kampaukset, sekä Hollywood laineet 1940-luvun tyyliin. Keväällä 2018 kävin myös mutkan valloittamassa Ameriikan mannerta, tarkemmin sanottuna Las Vegasissa järjestettävässä Viva Las Vegas Rockabilly Weekenderissä järjestettävässä Miss Viva Las Vegas pin-up kilpailussa, jossa sijoituin toiseksi. Jotta vapaa-aikaa ei pääsisi kertymään liioin otin 2018 vastaan myös Suomen suurimman pin-up kilpailun, Pin-Up Finlandin, tuottamisen. Olin itse mukana kisassa vuonna 2016 ja sijoituin kolmanneksi. On ihanaa päästä nyt itse auttamaan uraansa aloittelevia malleja, ja tuoda itseluottamusta ja iloa nuorien pin-up lupausten elämään.